Τελετή έπαρσης σημαίας σύμβολο 100ετηρίδας του Μικρασιατικού Ελληνισμού

Ο Σ.Μ.Π η “Μικρά Ασία”, με αφορμή τα 100 χρόνια – 1922-2022- από τη Γενοκτονία του Μικρασιατικού Ελληνισμού διοργανώνει εκδήλωση τιμής με την τελετή Έπαρσης Σημαίας, σύμβολο 100ετηρίδας του Μικρασιατικού Ελληνισμού στον αύλειο χώρο του Συλλόγου το Σάββατο 30 Απριλίου 2022 και ώρα 12:00΄.


Με μία σεμνή τελετή έγινε η Έπαρση της Σημαίας για την 💯ετηρίδα της Γενοκτονίας του Ελληνισμού της Καθ’ημάς Ανατολής.
Ο Σύλλογος, πιστός στις αρχές του ,μεταλαμπαδεύει στις επόμενες γενιές, άσβεστο το καντήλι της Ιστορίας, της Εθνικής Μνήμης και της Πολιτιστικής κληρονομιάς.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ Βουλευτές του Νομού Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης , Βίκυ Βρυζίδου , ο Δήμαρχος Εορδαίας κ.Παναγιώτης Πλακεντάς, κ.κ Αντιδήμαρχοι Μαίρη Αντωνιάδου , Άννα Καΐδου , Χρήστος Κεσκερίδης, Κυριάκος Αντωνιάδης, Δημήτρης Σπόντης, ο πρόεδρος της ΔΕΤΗΠ Δημήτρης Καρακασίδης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ιωάννης Μακρυμαλλάκης, Εκπρόσωποι Φορέων και μέλη του Συλλόγου Μικρασιατών.
Η χορωδία έκλεισε τη σεμνή αυτή τελετή αποδίδοντας τον συγκινητικό ύμνο “Το καράβι της ελπίδας”.


1922-2022

Η Σημαία Σύμβολο 💯ετηρίδας του Μικρασιατικού Ελληνισμού θα κυματίζει στον ιστό μαζί με την Ελληνική Σημαία και την Βυζαντινή για όλο το έτος, ως φόρος τιμής πρός τους προγόνους μας.