Θεατρική Ομάδα

artistsΑνάμεσα στα πολλά και φιλόδοξα σχέδια του Συλλόγου συγκαταλέγεται και η σύσταση θεατρικής ομάδας παιδιών και ενηλίκων.Έτσι το 1996 με δάσκαλο, συγγραφέα και σκηνοθέτη τον κ. Κώστα Μπαμπίλα, έκανε την παρθενική της εμφάνιση η παιδική θεατρική ομάδα με το έργο «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΝΕΙΡΩΝ» που πήρε τιμητική διάκριση στο ετήσιο πανελλήνιο φεστιβάλ της Καρδίτσας, ενώ το 2002, με δασκάλα την κ. Αμοιρίδου Βασιλική , ανέβασε το έργο: «ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΔΑΣΚΑΛΑ».

Πολύ αξιόλογη δουλειά της θεατρικής ομάδας των ενηλίκων είναι το ιστορικό δρώμενο «ΜΙΚΡΑΣΙΑ… ΑΚΡΙΒΗ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ…», το 2002, με δάσκαλο και σκηνοθέτη τον κ. Κώστα Μπαμπίλα, με το οποίο συμμετείχε σε πανελλήνιες εκδηλώσεις.

Στα πλαίσια των Ιωνείων 2006, η παιδική θεατρική ομάδα παρουσίασε το παραμύθι της Ζώρζ Σαρρή «Ο ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΣ», ενώ στα πλαίσια του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας παιδιού, το 2008, παρουσίασε τη θεατρική παράσταση «Η ΦΕΥΓΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΤΑ ΝΑΝΟΙ». Και τα δύο έργα παρουσιάστηκαν σε διασκευή, σκηνοθεσία και διδασκαλία της κ. Γιώτας Λαζαρίδου.

Σήμερα λειτουργούν δυο θεατρικά τμήματα

Υπεύθυνος θεατρικής ομάδας ο κ.Μωσαΐδης Χρήστος

Δάσκαλος ο κ. Κούρτης Νίκος